mindfulness meditatie avond moment Gent

MEDITATIEMOMENTEN


Merk je bij jezelf op dat je graag af en toe wat verstilling zoekt? Of je de nood hebt om af en toe in een kleine groep samen te mediteren? 

Of gewoon even proeven van wat mediteren voor jou kan doen?


Wat het antwoord ook is, het is allemaal ok√©. En ik wil je er de ruimte voor bieden. Om de twee weken heb je de kans om aan te sluiten bij de meditatiemomenten die dan plaatsvinden. 


We nemen de tijd om op de pauzeknop te duwen en in een (kleine) groep te mediteren. Samen mediteren stimuleert je om meer te oefenen, ook wanneer je niet bij de groep bent. Bijkomend kan je ook uitwisselen met elkaar. Allemaal voordelen, toch? 


Jij kiest hoe je het liefst deelneemt. Je kan opteren voor het aankopen van een 10-beurtenkaart of je kan eenmalig een moment boeken. Je kan zelf kiezen welke data voor jou passen. De data vind je verder op deze pagina. 


Via de knop 'inschrijvingen' kan je aangeven dat je graag wenst deel te nemen. In het tekstvak heb je de ruimte om door te geven op welke momenten je aanwezig zal zijn. Van zodra je een moment hebt gevolgd kan je ook tijdens het moment aangeven welke je graag nog wenst te volgen, zo hoef je je niet telkens opnieuw online in te schrijven. 


Ik kijk er alvast naar uit samen op pad te gaan. WERKWIJZE